ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης του Διαγόρα ο Σπαθής

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην καριέρα του χωρίς να φορά τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου θα καταγράψει την ερχόμενη σεζόν ο Χρήστος Σπαθής που ανακοινώθηκε από το Διαγόρα Στεφανοβικείου
ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης του Διαγόρα ο Σπαθής

Από την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 ο 31ενός ετών αριστερός μπακ -με εξαίρεση μία σεζόν όπου βρέθηκε για λίγο στην Επανομή- αγωνιζότανε ανελλιπώς με τα χρώματα των Κυανόλευκων σε όλες τις κατηγορίες όντας επί σειρά ετών ο αρχηγός της ομάδας. Μάλιστα, την πέμπτη και τελευταία χρονιά στη Γ` Εθνική διετέλεσε και προπονητής της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος επίσης λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία του Διαγόρα.

Ακόμα, τα τελευταία χρόνια διετέλεσε με διακρίσεις τεχνικός στην "κυανόλευκη" Ακαδημία.

Πλέον, ο Βελεστινιώτης ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα στη Γ` Εθνική με τους Μελανόλευκους, με τους οποίους έχει συμμετάσχει ήδη σε δύο φιλικά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ε.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σπαθή. Ο εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας 31 χρονος ποδοσφαιριστής, υπήρξε για χρόνια αρχηγός - ηγέτης του Ρήγα Φεραίου, και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Χρήστο καλωσόρισες στο Διαγόρα.