ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δεν θέσαμε σε ομηρία τους πολίτες και τα έργα του Δήμου"

Η ανακοίνωση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων
"Δεν θέσαμε σε ομηρία τους πολίτες και τα έργα του Δήμου"

Κατά της διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου για τρίτη φορά επανήλθε η δημοτική αρχή με θέμα την ψήφιση ή μη του προϋπολογισμού για το έτος 2019, τον οποίο απο το Νοέμβριο όφειλε να είχε καταθέσει και μετά το τέλμα και την πιθανή απένταξη έργων και κατ` επέκταση την στασιμότητα λειτουργίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, η επιλογή να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό για το έτος 2019 ήταν μονόδρομος.

Η αυτοκριτική και η έκκληση του Δημάρχου κ. Νασίκα λίγο πριν την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο όφελος των δημοτών και του τόπου.

Χωρίς άλλη επιλογή, καθότι ο Δήμαρχος δεν προέβη στις ενέργειες που ο ίδιος θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια πιθανή δήλωση αδυναμίας διοίκησης και μπροστά στο πιθανό αδιέξοδο 4 μήνες πριν την τελική κρίση των δημοτών, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου υποχρεούται να συνεχίσει με την ανοχή και την συμβολή μας σε κρίσιμα ζητήματα.

Αποδείξαμε με την στάση μας και στο τεχνικό πρόγραμμα, πως μέσα από την πίεση και την εποικοδομητική κριτική μας μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προχωράμε μπροστά, ανεξάρτητοι και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στην δημοτική αρχή, για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι την λήξη της θητείας της, προκειμένου να τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος
Σκρίμπας Ιωάννης

Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ρήγα Φεραίου