ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου

Γιορτή Κρασιού και φέτος στη Νέα Αγχίαλο με Κ. Κούκα, Κ. Γαρμπή, Ζ. Μελά, Μ. Γιαννούλη, Γ. Γιαννιά
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου

Διοργανώνουν Δήμος Βόλου – Συνεταιρισμός "Η Δήμητρα"

Με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Κατερίνα Κούκα και η Καίτη Γαρμπή, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Ματθαίος Γιαννούλης και Γιώργος Γιαννιάς αλλά και καταξιωμένων τοπικών μουσικών σχημάτων, με χορό και τραγούδια και με άφθονο κρασί θα γιορταστεί και φέτος για 59η χρονιά η "Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου" που διοργανώνεται με επιτυχία από το Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου "Η Δήμητρα" σε συνεργασία με τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, ξεκινούν την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 προσφέροντας κέφι και διασκέδαση καθώς αποτελούν θεσμό προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες. Στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου που θα ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 8 το βράδυ όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινά με τοπικά μουσικά σχήματα με καταξιωμένους μουσικούς και συγκεκριμένα τους: Μάγδα Ακρίβου (φωνή), Χρήστο Δασκαλόπουλο (βιολί), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά), Κωνσταντίνο Μούτο (λαούτο), Μαρίνα Σαμαρά – Μπαρουτα (τραγούδι), Παναγιώτης Συτζάκης (πλήκτρα), Ιωάννη Τζάνη (κιθάρα και φωνή), Στέφανο Τραγουδάρα (ακκορντεόν και μπουζούκι).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής  
Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 Συναυλία με την καταξιωμένη τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 Θα εμφανιστούν ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς με τιμή εισόδου 7 ευρώ και Ματθαίος Γιαννούλης και το μουσικό επιτελείο του.
Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 Συναυλία με την τραγουδίστρια αγαπημένων επιτυχιών Καίτη Γαρμή. Μαζί της ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 Θα εμφανιστεί ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς. Μαζί του θα εμφανιστούν η Έλενα Δομάζου και η Τραϊάνα. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 το βράδυ και στις 9 το βράδυ αρχίζουν οι συναυλίες.