ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

​Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Πρόκειται για ένα έργο συνολικής δαπάνης 74.280,00 € το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου και δόθηκε προς χρήση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
​Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

​Συγκεκριμένα, διαβάζουμε πως υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης - κατασκευής οδών, με επιμέρους μήκος 125μ. + 135μ. και 60μ. με αντίστοιχα πλάτη 12,00μ. και 7,00 μ. εντός οικισμού και έχουν πρόσωπο μπροστά από το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι οδοί - χωματόδρομοι αυτοί είχαν σχετικά μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα να υποσκάπτονται και να καταστρέφονται σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ είχαν υποστεί αρκετή βλάβη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των μαθητών.

Πλέον, με το έργο της ασφαλτόστρωσης τα όποια προβλήματα κατολισθήσεων και υποσκαφής αντιμετωπίστηκαν και οι μαθητές θα μπορούν να οδηγηθούν χωρίς πρόβλημα στο Σχολείο.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Χατζής, μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: "Ολοκληρώσαμε ένα έργο, αυτό της ασφαλτόστρωσης, που θα λύσει το πρόβλημα κίνησης στη μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη περιοχή και οι δρόμοι της αντιμετώπιζαν πρόβλημα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο ώστε οι συνδημότες μας και κυρίως η μαθητιώσα νεολαία να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα".