ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση με πολλά γκολ και νέα παιδιά για τον Ρήγα

Στα οχτώ γκολ σταμάτησε ο τυπικά γηπεδούχος και αρκετά νεανικός χθες (23/10) Ρήγας απέναντι στον Ηρακλή Βόλου, τσεκάροντας το εισιτήριο πρόκρισης στην δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ
Πρόκριση με πολλά γκολ και νέα παιδιά για τον Ρήγα
Εικόνα αρχείου

Ο Ρήγας Φεραίος ακόμη βάζει… γκολ. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αντιμετώπισε τον Ηρακλή τον οποίο κέρδισε με 8-0, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την πρόκριση. Το παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο του Βελεστίνου μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής είχε κληρωθεί γηπεδούχος.

Ο Άλμπαν Κόντρα άνοιξε το σκορ στο 17’ και ο ίδιος με φοβερό μονοκόμματο σουτ στο «παραθυράκι» διπλασίασε τα τέρματα του Ρήγα. Ο Ζαρκαδής στο 31’ και ο Γάρος στο 49’ ήταν αυτοί που έγραψαν το 0-4 του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ρήγας πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ με τους Γάρο στο 50’, Μπαλαμώτη στο 53’ και Ζαρκαδή στο 66’ και στο 70’, με τον τελευταίο να σημειώνει χατ τρικ.

Στο αρχικό σχήμα του Ρήγα ξεκίνησαν για πρώτη φορά φέτος ο τερματοφύλακας Σπηλιόπουλος και οι νεαροί Μπαλαμώτης, Κουντούρης, ενώ η εξέλιξη του αγώνα επέστρεψε στον κ. Μπακάλη να χρησιμοποιήσει τρεις ακόμη πιτσιρικάδες που έκαναν ντεμπούτο, τους Κλεάνθη Βαϊόπουλο, Σαράντη και Κορώνα. Στον επόμενο γύρο οι Βελεστινιώτες θα είναι φιλοξενούμενοι του Άνθιμου Γαζή ή του Τοξότη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αλντερβίσι, Μαλαμούλης, Τσουκαλάς, Καΐλας, Β. Ζαρίφης, Λάιος, Θ. Ζαρίφης (58’ Ραφτόπουλος), Πέτσης, Παππάς, Λιάκος, Σπανός.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Κων. Βαϊόπουλος, Χασάπης, Σπαθής (67’ Κορώνας), Γκάγκας, Αποστολίδης, Γάρος (53’ Κλ. Βαϊόπουλος), Μπαλαμώτης, Ζαρκαδής, Κόντρα (58’ Σαράντης), Κουντούρης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ