ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Σύλλογοι Νεολαίας Βελεστίνου και Ριζομύλου ευχαριστούν

"Μαγική βραδιά η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα"
Οι Σύλλογοι Νεολαίας Βελεστίνου και Ριζομύλου ευχαριστούν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΠΙΑΝΚΑ ΤΑΤΑΡΑΣΑΝΟΥ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Μία μοναδική πολύωρη μουσική μυσταγωγία έζησε πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο βοηθητικό του Σταδίου Βελεστίνου στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα την Τρίτη (30/7) απολαμβάνοντας νέα και παλιά τραγούδια του.

Η συναυλία εξελίχθηκε σε μία πολύωρη μυσταγωγία και οι συμμετέχοντες  μετατράπηκαν σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδούσαν για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα. 

Ο Σωκράτης  τραγούδησε  κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά "δανεικά" κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.  

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των τριών χρόνων από την ίδρυση και δράση των Συλλόγων Νεολαίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Ριζομύλου "Φίλιππος" και Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ".

Οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στη διοργάνωση του μεγάλου αυτού συναυλιακού γεγονότος, τους: Δήμο Ρήγα Φεραίου, Δήμο Βόλου, Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, Τροχαία Βόλου, Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, Πυροσβεστική Βελεστίνου, Μουσικό Βαγόνι, χορηγούς επικοινωνίας, επαγγελματίες χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και όλους τους επαγγελματίες που βοήθησαν, μέλη και φίλους των δύο συλλόγων που συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο στη συναυλία και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και ήρθε από όλες τις περιοχές της Μαγνησίας και ιδιαιτέρως όσους ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρπενήσι για να στηρίξουν τη συναυλία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωκράτη Μάλαμα και τους συνεργάτες του για την μαγευτική συναυλία που χάρισαν σε όλους.

Οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν τις ποικίλες δράσεις τους με πρόγραμμα για όλο το έτος τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.