ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων Καναλίων: Mε Μπίλλη και στόχο την άνοδο

Απόλλων Καναλίων: Mε Μπίλλη και στόχο την άνοδο

Ο Απόλλων Καναλίων από τις 19 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία του με νέο προπονητή τον Θανάση Μπίλλη (φωτό), με τον στόχο που έχει τεθεί να είναι η άνοδος στη Β’ ΕΠΣΘ.

Ο σύλλογος έχει πλέον ένα καινούργιο, δυνατό και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο,  η σύνθεση του οποίου είναι: Πρόεδρος: Καραδήμος Απόστολος, Αντιπρόεδρος: Καραβάς Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας: Ιωάννου Κωνσταντίνος, Ταμίας: Μπεφάνης Κλεάνθης, Γενικός Αρχηγός: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Έφορος γηπέδου και υλικού: Χαλκιάς Αλέξανδρος, Έφορος Ακαδημιών: Χαρίτων Κακαλές, Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων – Σανίδας Ανέστης, Μέλη: Σανίδας Απόστολος, Ευαγγελινός Νικόλαος, Μωραΐτης Ιωάννης, Καραλής Βασίλης, Θεοδώρου Κωνσταντίνος, Ζήσης Γεώργιος.

Άπαντες πιστεύουν ότι έχει γίνει ο καλύτερος σχεδιασμός, με τις μεταγραφές μέχρι στιγμής να είναι αξιόλογες. Συγκεκριμένα, έχουν αποκτηθεί οι Άλμπερτ Λανάι (μέσος), Νίκος Καλέμι (μεσοεπιθετικός), Γιάννης Κωστής (επιθετικός), Γιώργος Αναγνώστου (μεσοεπιθετικός) από τις Μικροθήβες, ο «γερόλυκος» τερματοφύλακας Γιάννης Σεραφείδης από τον Πηλέα, ο στόπερ Δημήτρης Χολέβας από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο Γιώργος Μαυρογόνατος (μέσος) από τη Χλόη, ενώ όλα δείχνουν ότι την ομάδα θα ενισχύσει και ο αριστερός μπακ-χαφ Γιάννης Βαρσαμάς, που έπαιζε στον Πηλέα.

πηγή: magnesiasports.gr