ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Volley στο Βελεστίνο

Δείτε τις ώρες με το πρόγραμμα προπονήσεων
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Volley στο Βελεστίνο

Ο "Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ" στα πλαίσια προώθησης του αθλήματος του volley, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει τμήμα ακαδημιών στην πόλη του Βελεστίνου.

Από 1 Οκτωβρίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Βελεστίνου θα πραγματοποιούνται τρεις προπονήσεις την εβδομάδα για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και πάνω υπό την καθοδήγηση του έμπειρου αθλητή της Αργούς και προπονητή πλέον της αντρικής ομάδας αλλά και των αναπτυξιακών τμημάτων Κωνσταντίνου Φουρκιώτη.
 
Η Αργώ Βόλου προσφέρει μια επιπλέον πρόταση στη νεολαία του Βελεστίνου και ευελπιστεί στην ανάδειξη νέων ταλέντων που θα πλαισιώσουν τα αναπτυξιακά τηςτμήματα.
 
Πληροφορίες - Εγγραφές:
 
Κωνσταντίνος Φουρκιώτης - 6982281782
 
Ώρες προπονήσεων
 
Τρίτη 16:30 - 18:00
 
Τετάρτη 17:30 - 19:00
 
Παρασκευή 17:30 - 19:00
 
Ο Αθλητικός Σύλλογος BEACH & VOLLEYBALL ΒΟΛΟΥ "ΑΡΓΩ" από το 2007 καλλιεργεί τα αθλήματα του volley και του beach volley σε κορίτσια και αγόρια σημειώνοντας όλα αυτά τα χρόνια σημαντικές επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.
 
Είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Μαγνησία που συμμετέχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τόσο των κοριτσιών όσο και των αγοριών.
 
Η γυναικεία ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας σημειώνοντας την περσινή χρονιά την καλύτερη της πορεία καταλήγοντας δεύτερη στην τελική βαθμολογία.
 
Η αντρική ομάδα συμμετέχει στην Β` Εθνική κατηγορία.
Αθλητές και αθλήτριες της Αργούς έχουν σημειώσει πολλές πανελλήνιες επιτυχίες στο beach volley, έχουν βρεθεί σε εθνικές ομάδες και είναι μέλη αρκετών συλλόγων που αγωνίζονται στη Volley League και την Pre League.
 
Ακολουθήστε μας στο Facebook: ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB 
 
και στο Instagram: argo_volleyball_