ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάρα πριν την πρεμιέρα

Πεντάρα πριν την πρεμιέρα
Τρεις παίκτες δίπλα στην μπάλα αλλά ο Σέσι στο 38ο λεπτό σκόραρε με όμορφο απευθείας χτύπημα φάουλ σημειώνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του

Αισιόδοξο δείγμα τους φιλάθλους από τον Ρήγα Φεραίο στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Με άνεση οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 5-0 της Δήμητρας Ευξεινούπολης σε φιλικό που διεξήχθη χθες Σάββατο (14/9) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου

Το σκορ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη άνοιξε ο Καραμπούζης με "ξερό" μονοκόμματο σουτ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα. Δεκα τρία λεπτά αργότερα ο Τόμε διαπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραία ατομική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα ενώ στο 38` ο Σέσι έγραψε το 3-0 με καλοζυγισμένο, απευθείας χτύπημα φάουλ.

Άλλα δύο γκολ και μάλιστα από Βελεστινιώτες ποδοσφαιριστές επεφύλασσε η επανάληψη για όσους θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι. Αρχικά, στο 55ο λεπτό ήταν η σειρά του Σπαθή να σκοράρει με συστημένη εκτέλεση φάουλ με τον Γάρο στο 76` να διαμορφώνει το 5-0 βρίσκοντας δίχτυα με πλασέ εντός περιοχής.

Πλέον, το επόμενο Σαββατοκύριακο, έρχονται ο επίσημες αναμετρήσεις με τον Ρήγα να υποδέχεται στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ΑΕ 2002 από τα Καλά Νερά.