ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

PowerBrain: Η καινοτόμος εταιρεία για ενεργειακές λύσεις μέσω A.I.

Ένας εκ των τριών μηχανικών που ίδρυσαν τη νεοφυή στο χώρο της ενέργειας PowerBrain, είναι ο Βελεστινιώτης Βασίλης Λαΐτσος
PowerBrain: Η καινοτόμος εταιρεία για ενεργειακές λύσεις μέσω A.I.

Ποτέ έως τώρα ο τομέας της ηλεκτρικής ενέργειας δεν μας είχε απασχολήσει τόσο πολύ. Τα τελευταία έτη, λόγω τεχνολογικών αλλά και απρόσμενων εξελίξεων στο ενεργειακό τοπίο, έχουν δημιουργηθεί νέες ανάγκες. Η αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, οδηγούν στην ανάγκη εύρεσης νέων λύσεων. Ταυτόχρονα, η θεσμοθέτηση νέων ρυθμιστικών πλαισίων σε παγκόσμιο επίπεδο, οδηγεί στην πράσινη μετάβαση, τη διείσδυση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με γνώμονα λοιπόν την κάλυψη των νέων αναγκών, τρεις νέοι μηχανικοί, ο Σωτήρης Σάκκας, ο Γιώργος Λαμπερης και ο Βασίλης Λαΐτσος, αποφάσισαν να ιδρύσουν τη νεοφυή εταιρεία PowerBrain.
 
Η PowerBrain είναι μια καινοτόμος εταιρεία που εξειδικεύεται σε ενεργειακές λύσεις, όπως η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης, η διαχείριση της ενέργειας μέσω τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης (AI) και η παροχή ενεργειακών συμβουλευτικών υπηρεσιών εξοικονόμησης. Με στόχο την προώθηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους λοιπόν, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο ενερειακό τομέα. Η εταιρεία συνεργάζεται με επιχειρήσεις και οργανισμούς για την εφαρμογή έξυπνων ενεργειακών συστημάτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, φιλοδοξεί να ηγηθεί στον τομέα της διαχείρισης, της πράσινης ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
 
Με όραμα και όρεξη για προσφορά, η PowerBrain στοχεύει στο να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας και να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: https://www.power-brain.eu
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα, 698 180 8954 και 698 682 8186.