ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Fluency English Studies - Εύη Σανίδα

Το Fluency English Studies της Εύης Σανίδα στον Βόλο ήρθε με σκοπό να φέρει κάτι νέο στην εκμάθηση των Αγγλικών σαν δεύτερη ξένη γλώσσα - Δείτε πληροφορίες για εγγραφές στα γκρουπ - Ξεχωριστά τμήματα ενηλίκων - Δυνατότητα συμμετοχής σε online τμηματα
Fluency English Studies - Εύη Σανίδα

Στο κέντρο του Βόλου, σε έναν όμορφο και φιλικό χώρο, στεγάζεται το πιο καινοτόμο από άποψη φιλοσοφίας και δυναμικής κέντρο εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.

Ο λόγος για το Fluency English Studies, της Εύης Σανίδα. Όντας απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ. και κάτοχος του Μεταπτυχιακού στην Επιχειρηματικότητα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Εύη, μετά από 20ετή εμπειρία στη διδασκαλία των Αγγλικών, με επιμορφωτικά σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, πάνω στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΚΠΑ και κάτοχος του DELTA από το University of Cambridge ήρθε με σκοπό να φέρει κάτι νέο στην εκμάθηση των Αγγλικών σαν δεύτερη ξένη γλώσσα. 

“Στόχος είναι πλέον όχι μόνο οι μικροί μαθητές αλλά περισσότερο επικεντρωνόμαστε στην εκπαίδευση των ενηλίκων μέσα από 4μηνα πακέτα εκμάθησης της γλώσσας που οδηγούν σε πιστοποίηση. Κι αν σας πουν δεν γίνεται, δείξτε τους τα αποτελέσματα μας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και η έναρξη των νέων γκρουπ ξεκινάει για τους μικρούς μας φίλους από 16/06 ενώ για τους ενήλικες η έναρξη είναι στις 30/09.

Αν θες πτυχίο τον Ιανουάριο, καλύτερα να δηλώσεις συμμετοχή από τώρα!

Θα μας βρείτε: Γ. Καρτάλη 74 με Κοραή, Βόλος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421033099.

email: info@fluency.gr

Ακολούθησέ μας στο Instagram ΕΔΩ

Επισκεφτείτε το site μας ΕΔΩ