ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάθε εκδήλωση είναι και για τον Φίλιππα

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ριζομύλου "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" κλείνει τρία χρόνια δράσης με έναν μίνι απολογισμό και κάλεσμα για τη μεγάλη σημερινή συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
Κάθε εκδήλωση είναι και για τον Φίλιππα

Ο σύλλογός μας φέτος κλείνει τρία χρόνια απο την ημέρα που ιδρύθηκε, το σήμα μας είναι ενα περιστέρι-χέρι μεσα σε μία καρδιά δηλώνοντας: Αγάπη η καρδιά, ελευθερία το περιστέρι, εθελοντισμό το χέρι. Για το όνομα δεν χρειάστηκε πολυ φαντασία ομόφωνα αποφασίσαμε να τιμήσουμε ενα φίλο μας που δεν είναι εδω κοντά μας, καθε εκδήλωση που γίνεται είναι και για τον Φίλιππα.

Ως Νεολαία Ριζομύλου αναλάβαμε δράση για να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάποια πράγματα για την τοπική μας κοινωνίαμ δίνοντας χρώμα, χαρά,διασκέδαση, χορό, μουσική δημιουργώντας ενα καλοκαιρινό πάρτυ που μαζεύει κάθε χρόνο σχεδόν 800-1000 άτομα... Παράλληλα ομως τιμώντας παραδόσεις και φυσικά τους ηρωικούς πεσόντες του `40 πραγματοποιώντας μία εκδήλωση για το μαρτυρικό χωριό και αποτίοντας φ`ορο τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για την πατρίδα.

Χριστούγεννα και Πάσχα βοηθήσαμε συνανθρώπους μας με κάποια τρόφιμα αλλά και αρκετές αλλες δράσεις όπως δεντροφύτευση και κάποιες δωρεές, ενώ δώσαμε πολλές φορές βοήθεια στο δημοτικό μας σχολείο αφου σύνθημα μας ειναι "πρώτα το παιδί".

Κάθε χρονο ο πήχης ανεβαίνει έτσι και φέτος κάναμε το ακατόρθωτο και αύριο θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε στο Δήμο μας τον μεγάλο Σωκράτη Μάλαμα σε μια μεγάλη συναυλία και αναμφίβολα στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Οφείλουμε ολοι να στηρίξουμε αυτή τη συναυλία αφου πρόκειται για μεγάλο στοίχημα για να έχουμε και ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σήμερα, στις 13:15 θα μιλησει στην ΕΡΤ Βόλου ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Νίκος Βουραζέρης.

Υ.Γ: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη και την Πρόεδρο της Νεολαίας Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ", Γιασεμή Γεωργαλιού, για την συνεργασία μας και τη πολύτιμη βοήθειά τους και ελπίζουμε σε ανάλογες συνεργασίες.