ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εκδόθηκε παρατύπως η σχετική άδεια - Πιθανόν ο πρόεδρος να κρίνει από την παράταξη στην οποία ανήκει ο ίδιος"

"Την 28/08/2024 εκδόθηκε παρατύπως η σχετική άδεια για το Λούνα Παρκ, χωρίς την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, την 04/09/2024 ο δήμαρχος αναγκάστηκε να προβεί σε ανάκληση της σχετικής αδείας", αναφέρει μεταξύ άλλων σημειώνοντας παράλληλα πως "άλλοι βρίσκονται στο Βελεστίνο και απέχουν μακράν"
"Εκδόθηκε παρατύπως η σχετική άδεια - Πιθανόν ο πρόεδρος να κρίνει από την παράταξη στην οποία ανήκει ο ίδιος"

Ορμώμενος από την επιστολή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ρήγα Φεραίου έχω να σας επισημάνω ότι στην παράταξή μας καθένας έχει την προσωπικότητά του και ουδείς υπαγορεύει ή απαγορεύει να εκφράσει δημοσία τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές.

Πιθανόν ο πρόεδρος να κρίνει από την παράταξη στην οποία ανήκει ο ίδιος. Όσον αφορά το θέμα της νομιμότητας της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ το οποίο και φέραμε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ως παράταξη, την 28/08/2024 εκδόθηκε παρατύπως η σχετική άδεια, χωρίς την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, την 02/09/2024 η παράταξή μας ζήτησε ενημέρωση του θέματος στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου και την 04/09/2024 ο δήμαρχος αναγκάστηκε να προβεί σε ανάκληση της σχετικής αδείας, χωρίς ακόμη να έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση των αρμοδίων. Σε καμία περίπτωση δεν εκδίδεται άδεια από την αρμόδια αρχή εάν δεν είναι πλήρης ο φάκελος κατάθεσης των δικαιολογητικών και η αυτοψία ενεργείται με το πέρας της εγκατάστασης.

Τέλος μπορεί προσωρινά να βρίσκομαι 300 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο μου αλλά είμαι δίπλα στα προβλήματα του συνδημοτών μου, ενώ άλλοι βρίσκονται στο Βελεστίνο και απέχουν μακράν...

Εύχομαι καλή διασκέδαση σε όλους.