ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 32 ομάδες το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Με 32 ομάδες το Κύπελλο ΕΠΣΘ
Ο Ολυμπιακός Βόλου κάτοχος του περσινού τίτλου

 

Με 32 ομάδες θα ξεκινήσει το φετινό κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ 2024-2025 και έτσι δεν θα χρειαστεί κάποια προκριματική φάση.

Ετσι στην κλήρωση που θα γίνει αύριο για την πρώτη φάση θα σχηματιστούν 16 ζευγάρια και στους νοκ άουτ αγώνες γηπεδούχος ακόμη κι αν δεν κληρωθεί πρώτη θα είναι η ομάδα που είναι σε μικρότερη κατηγορία.

Στον θεσμό του κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά ομάδες της Ένωσης που είναι στην Γ΄ Εθνική (Ολυμπιακός Βόλου), οι 14 ομάδες της Α’ Κατηγορίας (Ρήγας Φεραίος, Αγία Άννα, Σαρακηνός, Πύρασος, Γ.Σ. Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Τοξότης, Αίας Σούρπης, Αστέρας Ριζομύλου, Ακρόπολη, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Δάφνη, Μυρμηδόνες και ΑΕ 2002) και οι 14της Β’ Κατηγορίας (Α.Ο. Σκιάθου, ΑΟ Σκοπέλου, Νέοι Αθλητές Νίκης, ΦΘ Αγχίαλος, Πανιώνιος Ν.Ι., Ατρόμητος Ν.Ι., Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Α.ΠΟ.Β., Άνθιμος Γαζής, Αγία Παρασκευή, Ηρακλής Βόλου, ΝΠΣ Βόλος και Ιάσων Α.Μ..)

Επίσης, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ομάδες Β’και από την Γ’ Κατηγορία η δήλωση είναι προαιρετική στο φετινό θεσμό του κυπέλλου δήλωσαν συμμετοχή οι Αχιλλέας Αχιλλείου, Πρωτεσίλαος και Ελευθεριακός.

Στα πρωταθλήματα Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας που θα έχουν από 14 ομάδες θα υπάρξουν 26 αγωνιστικές.

«Αύριο, Τετάρτη 4/9/2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου MAGNES (Ιωλκού 97) θα πραγματοποιηθούν τόσο η κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ όσο και κληρώσεις των Πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

πηγή: taxydromos.gr