ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία και σήμερα

Αύριο, Τρίτη, ο Σωκράτης Μάλαμας σε μία μοναδική πολύωρη μουσική μυσταγωγία στο Βελεστίνο
Μία και σήμερα

Νέα και παλιά τραγούδια, ίδια μαγεία! Κοινή παραδοχή: Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση, στη γραφή και οπτική του.

Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία - μία τέτοια μυσταγωγία θα λάβει χώρα την Τρίτη  30 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Τον μοναδικό Σωκράτη Μάλαμα φιλοξενούν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου οι Σύλλογοι Νεολαίας Ριζομύλου "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" και Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ", γιορτάζοντας  3 χρόνια από την ίδρυσή τους, σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στο  Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου κοινό και καλλιτέχνης, μετατρέπονται σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.

Εκεί, ο Σωκράτης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά "δανεικά" κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.

O αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας συστήσει και μερικά από τα τραγούδια του, βγαλμένα από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.

Όλοι, λοιπόν, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου  έτσι για να μη ξεχάσουμε ακόμη και στους πιο στείρους καιρούς "πώς βγάζει η έρημος καρπό".

Μαζί του οι:

Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι)

Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι)

Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα)

Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κόντρα μπάσο)

Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι)

Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι)

Νίκος  Παραουλάκης (νέυ)

Τίτος Καργιωτάκης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος (ηχοληψία)

Χρήστος Λαζαρίδης (σχεδιασμός φώτων)

Δημήτρης Κατέβας (τεχνικός σκηνής).

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα σημεία που αναγράφονται στην αφίσα.

Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ

Τιμή εισόδου: 14 ευρώ

Ώρα προσέλευσης κοινού: 20.30

Ώρα έναρξης συναυλίας:21.30