ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτριο Κουλιούφα

Επιμνημόσυνη δέηση και τρισάγιο στη μνήμη του 47χρονου Δημήτρη Κουλιούφα, που βρέθηκε απανθρακωμένος σε αγροτική έκταση στον Άγιο Γεώργιο Φερών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Γεώργιο
Επιμνημόσυνη δέηση για τον Δημήτριο Κουλιούφα

Ενας χρόνος συμπληρώνεται από τη φονική πυρκαγιά στον δήμο Ρήγα Φεραίου που στέρησε τη ζωή από έναν 47χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος στην προσπάθεια να σώσει το κοπάδι του, βρέθηκε απανθρακωμένος.

Η θλίψη στο χωριό και τους συγγενείς ανείπωτη. Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αγίου Γεωργίου, που συστάθηκε μετά τις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του συναδέλφου και συγχωριανού πραγματοποιώντας μνημόσυνο.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στο μέρος, όπου πέρυσι, βρέθηκε απανθρακωμένος ο άτυχος κτηνοτρόφος, περίπου 600 μέτρα από την εκκλησία του χωριού. Στο σημείο θα ανεγερθεί τιμητικό μνήμα για τον άτυχο 47χρονο.

Ο 47χρονος Δημήτρης Κουλιούφας χάθηκε στη φωτιά μαζί με το κοπάδι του, αλλά και όλον εξοπλισμό του.

Ο ίδιος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τον αδερφό του, όταν τον είδε να τρέχει προς το φλεγόμενο ποιμνιοστάσιο που διατηρούσαν στην περιοχή. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του και καμία επικοινωνία δεν μπόρεσε να έχει μαζί του. Αργά το ίδιο απόγευμα οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο άτυχος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε απανθρακωμένος.

πηγή: taxydromos.gr