ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόγραμμα Προβολών και Παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Από 25 έως 31 Ιουλίου
Πρόγραμμα Προβολών και Παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  

 

Οι μύθοι του Αισώπου - Παιδικό Θέατρο

Πέμπτη 25/7 στις 19:15

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Περίληψη

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι; Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να διδάξουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο. Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους!

Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκότσης

Ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αποστόλης Τίτσικας, Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά

 

 

POOR THINGS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25/07 και Παρασκευή 26/07 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos

Σενάριο: Tony McNamara & Alasdair Gray

Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Διάρκεια: 141 λεπτά

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

 

ΚΥΝΗΓΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27/07 στις 22:00

Κυριακή 28/07 έως και Τετάρτη 31/07 στις 21:30 

Σκηνοθεσία: Antonin Fourlon, Frédéric Forestier

Ηθοποιοί: Antonin Fourlon, Frédéric Forestier

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Σε ένα ήσυχο χωριό της Γαλλίας, ένα ονειρεμένο σπίτι στη μέση του πουθενά βγαίνει προς πώληση. Για τον Σιμόν και την Αντελαϊντ, που ζουν στριμωγμένα στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι με τα δύο τους παιδιά, είναι η τέλεια ευκαιρία. Αλλά το όνειρο μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη όταν συνειδητοποιούν ότι οι φιλικοί γείτονές τους χρησιμοποιούν τον κήπο τους ως κυνηγότοπο! Και ότι η κυνηγετική περίοδος διαρκεί 5 μήνες… Η ταλαίπωρη οικογένεια θα ζήσει μία κόλαση. Όμως, τι κάνεις όταν το σπίτι σου μετατρέπεται σε ζούγκλα; Αντεπιτίθεσαι φυσικά. Και μία θυμωμένη οικογένεια, μπορεί να γίνει πολύ επινοητική όταν αγριογούρουνα εισβάλλουν αίφνης στο καθιστικό τους κάνοντάς τα λαμπόγυαλο, εξαιτίας του βάρβαρου χόμπι των συγχωριανών τους… Όμως, ως γνωστόν, τους γείτονές μας δεν τους διαλέγουμε!

 

 

Οι 3 Σωματοφύλακες- Παιδικό Θέατρο

Σάββατο 27/7 στις 19:30

Διάρκεια: 80 λεπτά

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Περίληψη

Παρίσι 1844 οι 3 σωματοφύλακες συναντούν το μεγαλύτερο ποιητή της Γαλλίας Συρανό ντε Μπερζεράκ σε μια θεατρική παράσταση. Μαζί με αυτόν συναντούν την όμορφη Ροξάνη όπου και ερωτεύονται όλοι. Θα καταφέρουν να κερδίσουν την καρδιά της ή θα μπλεχτούν σε περιπέτειες; Μια κωμωδία φτιαγμένη με σεβασμό για τα παιδιά. Ένα υπερθέαμα ,γεμάτο τραγούδι,χορό και πολλά διδακτικά μηνύματα κατά του σχολικού μπούλινγκ! Μην τους Χάσετε γιατί δεν είναι ένας. Είναι όλοι για έναν και ένας για όλους!!! Στο ρόλο του Αφηγητή χαρίζει την φωνή του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Σκηνοθεσία: Ευδοκία Σουβατζή

Ηθοποιοί: Ελευθερία Μπουρανή,Σωτήρης Αγριανίδης,Γιώργος Καρανίκας,Γιάννης Τσούκας,Γιώργος Αλευρόπουλος,Σπύρος Στελιανέσης,Κωνσταντίνα Μπάκα Φίλη