ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΡΗΓΑΣ είσαι... Σας ευχαριστώ

Ο κόουτς, Μίλτος Ζιάκας, ευχαριστεί και αποχαιρετά το Ρήγα Φεραίο
ΡΗΓΑΣ είσαι... Σας ευχαριστώ

Σε εύλογο χρονικό διάστημα ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας του Ρήγα Φεραίου με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για την αποχώρηση μου από την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Μπαλαμώτη, τον αντιπρόεδρο κύριο Κώστα Γιάτσιο τους ανθρώπους της διοίκησης που από τα μέσα του Νοέμβρη μου έκαναν την τιμή να μου αναθέσουν τις τύχες της ομάδας, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Στα πρόσωπα των προαναφερθέντων γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και για αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Τον γενικό αρχηγό κύριο Χρήστο Τρίγκα για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο το διάστημα της συνεργασία μας ,στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Ρήγα.

Τον ξεχωριστό κόσμο του Ρήγα που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας , και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Στους παίκτες και τους αρχηγούς της ομάδας με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική , εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους ανθρώπους όπως τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Αλεξίου, αυτούς με τους οποίους είχα καθημερινή συναναστροφή Αντώνη Ντόβα, Γιάννη Σιουμουρέκη, Θανάση Σπαθή ,Βασίλη Τσουμπέκο, Αχιλλέα Καρασμάνογλου και τον φροντιστή της ομάδας Ζήση Μπαταβάνο.

Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για εμένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με τιμή,
ΖΙΑΚΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΡΗΓΑΣ ΕΙΣΑΙ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ… ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ…