ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην οικογένεια του Ρήγα ο Γκάγκας

Στόχος το πρωτάθλημα με τα κυανόλευκα για τον πολύπειρο αμυντικό
Επέστρεψε στην οικογένεια του Ρήγα ο Γκάγκας
Ο υψηλόσωμος στόπερ σε πανηγυρισμούς στη μεγάλη νίκη επί του Αιγινιακού την περίοδο του Ρήγα στην Γ Εθνική

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Γκάγκα.

Από τους ποδοσφαιριστές που... περισσεύουν οι συστάσεις, καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική και μακρά πορεία στα γήπεδα της Μαγνησίας αλλά και των Σερρών, μετρώντας πάνω από 200 συμμετοχές στη Γ` Εθνική, θα ενισχύσει για έβδομη χρονιά την κυανόλευκη οπισθοφυλακή.

Γεννημένος στις 14/11/1990, έλκει την καταγωγή του από το Σέσκλο, από όπου στα 14 του χρόνια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο  στην τοπική ομάδα της Ακρόπολης.

Στα 18, μετακόμισε στις Σέρρες για σπουδές και αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης στη Γ` Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε ο Εθνικός και μια σπουδαία χρονιά στο Σιδηροκάστρο, ώσπου ήρθε ο επόμενος και σημαντικότερος σταθμός της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Η μεταγραφή στον Πανσερραϊκό, όπου έκανε ένα "γεμάτο" πρωτάθλημα έχοντας καταγράψει 26 συμμετοχές και δύο γκολ, χάνοντας μάλιστα την άνοδο στη Β` Εθνική την τελευταία αγωνιστική!

Επέστρεψε στη Μαγνησία το 2014 και αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Πύρασο και το 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ρήγα Φεραίου!

Στα διαλείμματα που έκανε από την ομάδα μας φόρεσε τη φανέλα του Θησέα Αγριάς και της Ακρόπολης.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Ρήγα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Υ.Γ.: Σπύρο, μήπως ήρθε η στιγμή μετά από 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο να πανηγυρίσεις το πρώτο σου πρωτάθλημα;