ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση Κ. Παπανάτσιου μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής

Δήλωση της βουλευτή Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου μετά την ορκωμοσία της νέας συνόδου της Βουλής των Ελλήνων
Δήλωση Κ. Παπανάτσιου μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής

 

Ο Λαός της Μαγνησίας, με την πρόσφατη ψήφο του, με τοποθέτησε εκ νέου στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.  Από εκεί θα συνεχίσω να δίνω με συνέπεια και επιμονή τη μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων, τόσο του τόπου που με εμπιστεύτηκε, όσο και όλου του Ελληνικού Λαού. 

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, δώσαμε ως Κυβέρνηση πολλές μάχες, στο εξωτερικό, μα και στο εσωτερικό της χώρας μας. Κάποιες μάχες δεν κερδήθηκαν, σε άλλες βγήκαμε νικητές. Τη μάχη όμως δεν την εγκαταλείψαμε ποτέ. Δεν υπεκφύγαμε του αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα πια, με καθαρό οικονομικό περιβάλλον, μετά τα μνημόνια, καλούμαστε όλοι και όλες με τις επιλογές μας, να καθορίσουμε την πορεία της χώρας μακριά από τις λογικές του παρελθόντος που την οδήγησαν στο φαύλο κύκλο των προγραμμάτων δημοσιονομικής υποστήριξης

Από τα έδρανα της Βουλής λοιπόν, αλλά και από τους κοινωνικούς χώρους, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μία κοινωνία όπου η Εκπαίδευση και η Υγεία θα παραμείνουν δημόσια αγαθά, η προστασία του Περιβάλλοντος και η δίκαιη ανάπτυξη θα συμβαδίζουν, η αλληλεγγύη των ανθρώπων, η προστασία των αδυνάτων και η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι αυτονόητα! 

Σε αυτό τον αγώνα, για τη διατήρηση των κεκτημένων του Ελληνικού Λαού, για την κοινωνική δικαιοσύνη, δεν περισσεύει κανείς και καμιά μας. Είμαστε όλοι και όλες αναγκαίοι. 

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, με τους οποίους είμαι βέβαιη πως μας ενώνουν οι βαθιά δημοκρατικές μας αξίες, να δώσουμε αυτό τον αγώνα μαζί, μέρα τη μέρα, χώρο το χώρο, με τιμιότητα και δύναμη!