ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόγραμμα Προβολών και Παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Από 11 έως 17 Ιουλίου
Πρόγραμμα Προβολών και Παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  

 

Άριελ Η Μικρή Γοργόνα Παιδικό Θέατρο

Πέμπτη 11/07 στις 19:30

Διάρκεια: 60 λεπτά 

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Σκηνοθεσία: Γεώργιος Γρηγοριάδης

Ηθοποιοί: Αλέξανδρος Καλτσίδης, Στέφανη Ιωάννου, Γιώργος Καραγλάνης, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Χρυσάνθη Λάζαρη, Γιώργος Γρηγοριάδης

Περίληψη

«Η Μικρή Γοργόνα» σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη. Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ - Stand Up Comedy

Σάββατο 13 Ιουλίου στις 20:00 αυστηρά! 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:15 

Stand Up Comedians: Ήρα Κατσούδα, Κωνσταντίνος Μπούρας - Μπαϊμάκος

Διάρκεια: 90 λεπτά 

Περίληψη

Η Ήρα Κατσούδα και ο Κωνσταντίνος Μπούρας - Μπαϊμάκος είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και χρόνια. Έχουν μοιραστεί μυστικά, ξενύχτια, πάρτι και δουλειές, αλλά πότε έως τώρα μια από κοινού παράσταση. Και επειδή αυτή η παράσταση ήταν στο bucket list τους -αλλά κυρίως επειδή ετοιμάζουν μανιωδώς τις νέες τους σόλο παραστάσεις- έφτασε η ώρα για την καλοκαιρινή τους παράσταση: «ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ». Η φρέσκια Stand Up Comedy παράσταση Σάββατο 13 Ιουλίου στο θερινό σινεμά Εξωραϊστική! *ώρα έναρξης 20:00 αυστηρά!

 

ΦΟΝΙΣΣΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11/07, Παρασκευή 12/07 και Κυριακή 14/07 στις 21:30

Σάββατο 13/07 στις 22:00  

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Ηθοποιοί: Όλγα Δαμάνη, Στάθης Σταμουλακάτος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

 

Η Κυρία του Προέδρου

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15/07 έως και Τετάρτη 17/07 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Λεά Ντομενάκ

Ηθοποιοί: Κατρίν Ντενέβ, Ντενί Πονταλιντές, Μισέλ Βιγιερμόζ, Σαρά Ζιραρντό

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Διάρκεια:92 λεπτά 

1995: Ο Ζακ Σιράκ γίνεται Πρόεδρος της Γαλλίας. Η σύζυγός του, η Μπερναντέτ, περιμένει να την αντιμετωπίσουν με σεβασμό και να της αναγνωρίσουν όσα έκανε για εκείνον, στη σκιά του, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αντί για σεβασμό, όμως, θα αντιμετωπίσει τον χλευασμό και την περιφρόνηση, εξαιτίας του πληθωρικού και αυθόρμητου χαρακτήρα της. Η Μπερναντέτ αποφασίζει να αντιδράσει. Τώρα... είναι η ώρα της! Μία σαρωτικά απολαυστική Κατρίν Ντενέβ, στον ρόλο της... «Κυρίας του Κυρίου Προέδρου», σε μια καυστική κωμωδία που σατιρίζει τα ευτράπελα της πολιτικής σκηνής της εποχής μας.