ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος: Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης ΕΛΛΑΣ-ΗΠΑ για την "ΦΛΟΓΑ"

Βόλος: Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης ΕΛΛΑΣ-ΗΠΑ για την "ΦΛΟΓΑ"

Τον τελευταίο φιλικό αγώνα  πριν την μετάβασή της στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες δίνει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης αντρών, την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας και αυτής των Η.Π.Α θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για τη ΦΛΟΓΑ, τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αναδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδέχτηκε άμεσα τη πρόταση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ Ν. Μαγνησίας για διάθεση των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ζωής.

Η συμβολική τιμή του εισιτηρίου είναι στα 2 ευρώ.

Ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του τους κορυφαίους Έλληνες παίχτες, οι οποίοι ανήκουν και στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης με τεράστιες επιτυχίες σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Οι θεατές του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Ολυμπιονικών της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης η οποία είναι η μοναδική ομάδα σε ομαδικό άθλημα που έχει αδιάλειπτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες.