ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία το Χορευτικό Αντάμωμα στα Κανάλια

Με επιτυχία το Χορευτικό Αντάμωμα στα Κανάλια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Καναλίων Ν.Μαγνησίας το «Χορευτικό Αντάμωμα» που διοργανώθηκε από τον Εκπολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Καναλίων Ν.Μαγνησίας «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ» και παρευρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων πιστοί στο ραντεβού τους και διασκέδασαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.
 
Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
 
Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό.
 
Ειδικότερα:
 
Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Βλάχοι Βόλου(χοροδιδάσκαλοι Αθανασία και Αναστασία Λύτρα), Omiloserevnonpiliou (χοροδιδάσκαλος Lilia Tsiptse), Περιφερειακό Τμήμα Χορού Αλμυρού Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου(χοροδιδάσκαλος Fotis Skamagoulis), Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας (χοροδιδάσκαλος Eva Georgoula), Θρακιώτες Βόλου (χοροδιδάσκαλος Τζαφέτας Αντώνιος), Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας (χοροδιδάσκαλος Athanasiadis Antonis ), Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καναλίων Ν.Μαγνησίας Ο ΗΤΑΥΡΟΣ (χοροδιδάσκαλος Ευαγγελία Γεωργούλα) που συμμετείχαν στην εκδήλωση προσφέροντας μας μια ευχάριστη νότα παράδοσης.
 
Ευχαριστούμε τον Ιερέα του χωριού μας πάτερ Σκοπιανό Αθανάσιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σάββα Τσαλδάρη, τον Προέδρο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπο Πάσχο τον Αντιπρόεδρο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου Κωνσταντίνο Γιάτσιο, το μέλος του ΔΣ Δήμου Ρήγα Φεραίου Καραβά Δημήτριο, τον Πρόεδρο του συνδυασμού «Ανανέωση και Συνεργασία για το Δήμο μας» Παπαδάμ Γεώργιο , από την Τοπική Κοινότητα Καναλίων τον Πρόεδρο Αποστόλη Σανίδα και Απόστολο Καραδήμο και τέλος τους AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Volos GR που μα τίμησαν με την παρουσία τους.
 
Ευχαριστούμε και το Φωτογραφείο Πανόραμα για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, αλλά και τα απλά μέλη που αθόρυβα μας βοηθούν σε κάθε μας προσπάθεια.
 
Ευχαριστούμε τους μουσικούς καλλιτέχνες που απάρτιζαν την ορχήστρα μας και ειδικότερα τους Σοφία Ζαχάρη (τραγούδι), Κερασιώτη Νίκο (κλαρίνο), Χρήστο Δασκαλόπουλο (βιολί) , Κωσνταντίνο Μούτο (λαούτο) και Aθανασία Λύτρα Αναστασία (κρουστά) για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν .
 
Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μας επιτρέψετε να το δώσουμε σε όλους τους εθελοντές που απέδειξαν για άλλη μία χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και το Σύλλογό μας, μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά.
 
Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά.