ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπατζιάκας

Εφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπατζιάκας

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο η είδηση του θανάτου του πρώην δημοτικού συμβούλου Τάσου Μπατζιάκα. Την είδηση γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο Τάσος Μπατζιάκας γεννήθηκε στο Αερινό Βελεστίνου. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξε μέλος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για οκτώ έτη ως σύνδεσμος Νεολαίας. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 2002 και το 2010, ενώ έως το 2006 διετέλεσε πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βόλου. Εξελέγη τρείς φορές Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ). Παράλληλα εξασφάλισε τη διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων και συναντήσεων : Του All Star Game, του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκου – Λάρισας και του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας με τη Σενεγάλη ως προετοιμασία για το Μουντιάλ 2012 .

Συμμετείχε στα κοινά με την παράταξη του Αχ. Μπέου, καθώς εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και έγινε αντιδήμαρχος ανάπτυξης και τουρισμού και έθεσε ξανά υποψηφιότητα το 2019 όπου επανεκλέχθηκε.

Η ανάρτηση του Αχ. Μπέου:

«Οδυνηρή μέρα η σημερινή τόσο για μένα, όσο και για το σύνολο της αυτοδιοικητικής μας παράταξης αφού θρηνούμε τον θάνατο του πολύτιμου φίλου και ανεκτίμητου συνεργάτη, του Τάσου Μπατζιάκα.

Ο Τάσος έγραψε την δική του λαμπρή ιστορία στην τοπική κοινωνία με τεράστια προσφορά τόσο ως γιατρός, όσο και ως αυτοδιοικητικός και αθλητικός παράγοντας και διακρίθηκε για το εξαιρετικό ήθος, την πραότητα και την ευγένεια της ψυχής του.

Ο Τάσος Μπατζιάκας είναι σίγουρο ότι θα λείψει απ όλους. Στην όμορφη οικογένεια του εύχομαι δύναμη και κουράγιο. Αντίο φίλε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ο εκλιπών κατέλιπε τη σύζυγό του Μαρία Τζανάκη και τα δύο του παιδιά, το Βασίλη και την Ευαγγελία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου στο Κοιμητήριο.

πηγή: taxydromos.gr