ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε και ο Σπαθής στον Ρήγα Φεραίο

Έμεινε και ο Σπαθής στον Ρήγα Φεραίο
Με τον πρόεδρο της ομάδας, Αθ. Χατζηθεοδώρου

Aντιδημάρχου…παρόντος, ο Ρήγας της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2024-25 με σπουδαία ανανέωση για την ομάδα μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος", βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολυδιάστατο ποδοσφαιριστή Χρήστο Σπαθή. 

Ο 36χρονος αμυντικός, καθηγητής χημείας στο επάγγελμα και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Παιδείας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, ήταν, είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας μας, αφού θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της προσπάθειας για την πολυπόθητη άνοδο τη σεζόν που έρχεται.

Μαζί με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη είναι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας. Ένα κομμάτι μικρό, αλλά περιεκτικό σε αναμνήσεις και συναισθήματα,τέτοια που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να μας χαρίσει!

Παιδί από τα σπλάχνα του Βελεστίνου,ανδρώθηκε στο Ρήγα 

τιμώντας την κυανόλευκη φανέλα από το 2005 και έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές φορώντας την.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, ενώ έχει πανηγυρίσει άνοδο από τη Δ` στη Γ` Εθνική κατηγορία, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλα παιχνίδια, γράφοντας έτσι από τις πιο ένδοξες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Ρήγα Φεραίου.

Από τους κορυφαίους λοιπόν, και με διάρκεια ποδοσφαιριστές,η περασμένη σεζόν ήταν για τον ίδιο άκρως παραγωγική καθώς ήρθε πρώτος σε συμμετοχές (2150 λεπτά), με 7 γκολ και 10 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας.

Ο Χρήστος θα είναι για άλλη μια φορά παρών.

"Μπροστάρης" στην προσπάθεια επίτευξης του μεγάλου στόχου, με την παρουσία του να είναι καθοριστική για τη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. 

Μέσα και έξω από το γήπεδο.

Ως οφείλει να κάνει ένας πραγματικός ηγέτης.

Με τον όρο (ηγέτης) αυτή τη φορά να μην είναι μόνο ρητορικός!

Χρήστο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες,τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρεις στην ομάδα με "όπλα" την ποιότητα, την ηρεμία και το δυναμισμό σου!!!