ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζουμε με τον σπουδαιότερο προπονητή της Μαγνησίας

Για ακόμα ένα χρόνο στο τιμόνι των Κυανόλευκων με στόχο τις νέες συγκινήσεις θα βρίσκεται ο Λάκης Μπακάλης, όπως ανακοίνωσε ο ιστορικός σύλλογος του Βελεστίνου
Συνεχίζουμε με τον σπουδαιότερο προπονητή της Μαγνησίας
Ο Λ. Μπακάλης με τον πρόεδρο του Ρήγα Αθ. Χατζηθεοδώρου και τον ταμία Αθ. Σπαθή

Η Διοίκηση του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για άλλη μία χρονιά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη.

Για τον Βελεστινιώτη τεχνικό δεν χρειάζεται να γράψει κανείς πολλά, αφού είναι κοινή παραδοχή ότι πρόκειται για τον σπουδαιότερο προπονητή του νομού!

Έγραψε ο ίδιος την ιστορία του, του κατά τη πολυετή του θητεία στα γήπεδα της Μαγνησίας, ενώ οδήγησε τον Ρήγα Φεραίο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, μετά το έπος της Β` Εθνικής (Πρωταθλήματα, κύπελλα, άνοδο στη Γ` Εθνική και διατήρηση σε αυτήν επί χρόνια μέσα από καλές πορείες). 

Η φιλοσοφία του και οι προπονητικές του μέθοδοι ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις αξίες και το όραμα της ομάδας μας και η συνεργασία μας για ακόμη μία φορά θα βασιστεί σε κοινές αρχές και στόχους.

Από τα μεγαλύτερά του προσόντα είναι η ικανότητα να εκμαιεύει και να αναδεικνύει το ταλέντο και τη δυναμική των ποδοσφαιριστών και μέσα από σκληρή δουλειά και πειθαρχία, καταφέρνει ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο σύνολο που έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με απλά λόγια,δεν χρειάζεται να επενδύσει σε πρωτοκλασάτα ονόματα ούτε σε μεγάλα μπάτζετ για να στήσει την ομάδα που θα κάνει τη διαφορά.

Και αυτό είναι που τον διαφοροποιεί και τον καθιστά τον καλύτερο προπονητή της Μαγνησίας!

Με την ανανέωση αυτή, η ομάδα μας διασφαλίζει τη συνέπεια και τη σταθερότητα που απαιτούνται για άλλη μία καλή πορεία, ενώ παράλληλα μας κάνει να επιδιώκουμε και να ονειρευόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ευχαριστούμε τον Λάκη Μπακάλη για την αφοσίωση στην ομάδα μας και ανυπομονούμε για μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και νέες συγκινήσεις!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος"