ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επίκεντρο το νερό σε Ριζόμυλο-Στεφανοβίκειο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου - Δείτε όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης
Με επίκεντρο το νερό σε Ριζόμυλο-Στεφανοβίκειο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 &  68 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην  11η / 2024  Δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Βελεστίνο (έδρα του Δήμου) και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ρήγα Φεραίου, Παρασκευή  14η Ιουνίου 2024   και ώρα 20:00,  για συζήτηση και λήψη  αποφάσεων,  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡΦ και από το Δήμαρχο, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη χρήση του νερού από το δίκτυο ύδρευσης σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο και για τα αποτελέσματα των αναλύσεων, μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα και αφορά την υγεία των κατοίκων.(Αίτημα των μελών της μειοψηφίας). 
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση συμμετοχής του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο Δίκτυο Προέδρων όλων των Δημοτικών Συμβουλίων της Χώρας.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης παράτασης του έργου: «Ανακατασκευή ανενεργής αποθήκης Στεφανοβικείου, Δ.Ε. Κάρλας, Δήμου Ρήγα Φεραίου και ανάπλαση περιβάλλοντος  χώρου της».

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου                                       

Χαράλαμπος Στ. Πάσχος