ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ρήγα Φεραίο

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ρήγα Φεραίο
Την Τετάρτη το βράδυ (5/6) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου του "Α.Σ. Ρήγας Φεραίος", στα ΚΑΠΗ Βελεστίνου.
 
Παρουσία φιλάθλων, καθώς και παλαιών παραγόντων, οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει την ομάδα με ζήλο, κυρίως από τη θέση του ταμία.
 
Με αλφαβητική σειρά παραθέτουμε τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη που εκλέχθηκαν και θα αναλάβουν θέσεις και αρμοδιότητες όταν συγκροτηθεί σε σώμα το πρώτο νέο Διοικητικό συμβούλιο.
 
Πρόεδρος:
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
Τακτικά μέλη:
ΚΑΡΤΣΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΝΤΟΝΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΣΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΠΑΘΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
Αναπληρωματικά μέλη:
ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 
Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος" θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συλλογική διαδικασία και που μας έκαναν την τιμή να μας εμπιστευτούν την Διοίκηση της ιστορικής μας ομάδας.
 
Ταυτόχρονα, θέλει να ευχαριστήσει τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, που δεν έθεσαν ξανά υποψηφιότητα, για την συμβολή και την συνεισφορά τους στον σύλλογο.
 
Τέλος, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, τους παλαιούς παράγοντες και όσους αγαπάνε τον Ρήγα να σταθούν δίπλα μας κανα στηρίξουν την προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε την περήφανη 98χρονη ιστορία μας!
 
Με εκτίμηση,
 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος".

Πιο διαβασμένα