ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο

Με 30 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη στις 30 Μαΐου 2024, στις 15:00, το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν επερωτήσεις της ΛΑΣ, όπως μεταξύ άλλων για τα προβλήματα από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023, σε Πλατανιά και Μηλίνα του Νοτίου Πηλίου.

Αναφορικά στα θέματα, θα συζητηθούν, ο καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων στο μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας ΕΠΑ.Λ. για απασχόληση στην περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την περίοδο 2024-2025 και η προμήθεια επτά αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, για την ανάγκη πρόληψης της υγείας των πολιτών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων.

Ακόμη το σώμα θα κληθεί να συζητήσει και την εξαίρεση από το ασυμβίβαστο της άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος του Κωνσταντίνου Κίτσου, ειδικού συμβούλου της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, ενώ επίσης αναμένεται να συγκροτηθεί Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας και να εγκριθεί η πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των δράσεων της περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για το έτος 2024.

πηγή: taxydromos.gr