ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζει το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας κατά των αιολικών πάρκων ο δήμαρχος Ζαγοράς

Ενημέρωση από την Επιτροπή Φορέων & Πολιτών Κάρλας - Μαυροβουνίου - Β. Πηλίου
Στηρίζει το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας κατά των αιολικών πάρκων ο δήμαρχος Ζαγοράς

«Ακόμη μία στήριξη από τον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου και τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καραγεωργίου για το ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο όρος Μαυροβούνι του Δ. Ρήγα Φεραίου»

Η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτιστικών Φορέων Κεραμιδίου, Κερασιάς και Καναλίων, βρίσκει, μετά από την επιστολή του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικού, ακόμη μία ουσιαστική και ηθική στήριξη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην περιοχή Κάρλα- Μαυροβούνι-Β. Πηλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Αυτή τη φορά η ενίσχυση προέρχεται από  τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου και τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καραγεωργίου. Με σχετική επιστολή του Δημάρχου, δηλώνεται η έντονη και κάθετη αντίθεση και διαμαρτυρία για την αδειοδότηση εγκατάστασης και δημιουργίας αιολικών πάρκων σε όλη την περιοχή του Πηλίου και στηρίζεται σθεναρά το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας της Επιτροπής μας.

Έπειτα κι από αυτή την στήριξη, υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Περιμένουμε σύντομα και την στήριξη των υπολοίπων Δήμων του Νομού μας.  

Η Συντονιστική Επιτροπή

Σωτήριος Γκανάτσιος, Ελένη Παπαδημητροπούλου, Νικόλαος Λεφούσης, Ελένη Περγάντου, Ηλίας Τσιούκας

από 

τον «Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Κεραμιδιωτών»,

τον «Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου»

το «Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας – Κέντρο Μελέτης Βοιβηίδος» (ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ.)