ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Μαΐου το δημοτικό συμβούλιου Ρήγα Φεραίου - Δείτε τα θέματα ημερησίας διάταξης
Τα θέματα που θα συζητηθούν στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 &  68 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην  10η / 2024  Δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Βελεστίνο (έδρα του Δήμου) και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ρήγα Φεραίου, Τρίτη 28η Μαϊου   2024   και ώρα 20:00 ,  για συζήτηση και λήψη  αποφάσεων,  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

-Λήψη απόφασης για την Έγκριση έκθεσης καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργούμενου ΝΠΔΔ με την επωνυμία ‘’Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ρήγα Φεραίου’’.

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού & τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος 2024 του Δήμου Ρήγα Φεραίου . (ΑΔΕ 95 / 2024)

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού & τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος 2024 του Δήμου Ρήγα Φεραίου.  (ΑΔΕ 100 / 2024).

-Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση δημότισσας (Σχετική η 5732 /10-05-2024 Εισήγηση από τη Δομή Βοήθεια στο Σπίτι).

-Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση δημότη κατοίκου Ριζομύλου. (Σχετική η 14-2024 Απόφαση Δημοτικής Κοινότητας Ριζομύλου).

-Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του προαύλιου χώρου του  Δημοτικού Σχολείου Ριζομύλου, στον Αθλητικό Σύλλογο Ριζομύλου ΑΣΤΕΡΑΣ την 15η & την 16η Ιουνίου 2024, για διοργάνωση  Εκδήλωσης. (Σχετική η 15-2024  Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Ριζομύλου).

-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών για το έργο:  «Αποκατάσταση ζημιών στην Δ.Ε.  Φερών από την Θεομηνία 2021».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών για το έργο:  «Αποκατάσταση ζημιών στην Δ.Ε.  Κάρλας  από την Θεομηνία 2021».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας παράτασης εργασιών για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις Οδών  Δήμου Ρήγα Φεραίου».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 39-2024 Απόφασης της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, με θέμα «Λήψη απόφασης για αλλαγή τελών χρήσης αποχετευτικού δικτύου».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Κατασκευή – Επισκευή & Συντήρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων  Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου Δήμου Ρήγα Φεραίου».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου :  «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Γεωργίου».

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης Α’ τριμήνου 2024 Δήμου Ρήγα Φεραίου. (ΑΔΕ 99-2024 ).  

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου                                       

Χαράλαμπος Στ. Πάσχος