ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιφέρεια: Κατάλληλες για κολύμβηση και οι παραλίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η ανακοίνωση για τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από διαπιστευμένο εργαστήριο από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και για τις παραλίες Καμάρι και Άγιος Ιωάννης
Περιφέρεια: Κατάλληλες για κολύμβηση και οι παραλίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Φωτογραφία: seatrack.gr

Tο διαπιστευμένο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας ανακοίνωσε προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Μαγνησίας - Β. Σποράδων τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων των δειγμάτων θαλάσσιου νερού που λήφθηκαν στις 08-05-2024, 13-05-2024 και 14-05-2024, αντίστοιχα, στις ακτές κολύμβησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Καμάρι, Αγ. Ιωάννης), στις ακτές κολύμβησης του Δήμου Νοτίου Πηλίου (Κάλαμος, Χόρτο, Αγία Μαρίνα, Ηρώο Μηλίνας, Μάραθος, Μύλος Αγία Κυριακή) και στις ακτές κολύμβησης Δήμου Σκοπέλου (Αρχαιολογικός, Παναγίτσα του Πύργου, Στάφυλος, Αγνώντας, Λιμνονάρι, Πάνορμος, Αντρίνα, Μηλιά, Καστάνι, Έληος, Αρμενόπετρα, Λουτράκι), στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργούνται από την Περιφέρεια Μαγνησίας - Β. Σποράδων στις ακτές κολύμβησης της γεωγραφικής περιοχής αρμοδιότητάς της. 

Οι προαναφερόμενες ακτές είναι κατάλληλες για κολύμβηση, γιατί το θαλάσσιο νερό είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας - Β. Σποράδων

Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου