ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βελεστινιώτες στον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ευχαριστήριο του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, Στέργιου Κουσκουρίδα, για τη συμμετοχή συμπατριωτών του στη μεγάλη διοργάνωση
Βελεστινιώτες στον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου ευχαριστεί και συγχαίρει τους Βελεστινιώτες δρομείς που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη αθλητική διοργάνωση της Μαγνησίας.

Στη διαδρομή των 5χλμ.  συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Βασίλης Κουσκουρίδας, Παναγιώτης Κουρκουβάτης, Γεώργιος Σπανδώνης και Γεώργιος Γεροβασίλης.

Στον ημιμαραθώνιο τερμάτισαν με επιτυχία οι: Γεώργιος Μήσιας, Νικόλαος Σιδηρόπουλος και Γεώργιους Κουρίτας.

Ήταν υπόσχεση, έγινε πράξη.

Όταν πέρυσι, στις 2 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο πιο επιτυχημένος ως τότε Ημιμαραθώνιος Βόλου όλων των εποχών, μπήκαν οι βάσεις για μία διοργάνωση ακόμη πιο αντάξια σε αυτό που προσφέρεται στους χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες της πόλης. 2.000 δρομείς από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό έτρεξαν στις 3 διαδρομές του αγώνα, ερχόμενοι με τις οικογένειές τους στην πόλη μας όπου τα καταλύματα ήταν κλεισμένα από πολύ καιρό πριν.

Ο Ημιμαραθώνιος Βόλου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς αγώνες της Ελλάδας, σε μια κατηγορία που βρίσκονται οι αντίστοιχοι Ημιμαραθώνιοι της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Κρήτης, Πάτρας, Ιωαννίνων.

Οι Άσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που ενισχύεται φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας, σε μία συμβολική εκδήλωση που θα γίνει στις επόμενες ημέρες.

Στέργιος Β. Κουσκουρίδας.