ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Ευχαριστήριο μήνυμα Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Ευχαριστώ θερμά τους 9.521 πολίτες της Μαγνησίας που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλες και όλους εκείνους που έδειξαν εκτίμηση και αγάπη στο πρόσωπό μου.

Επίσης ευχαριστώ όλες και όλους  τους συνοδοιπόρους μου στον αντιμνημονιακό αγώνα  που δώσαμε και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε για να απαλύνουμε τις επιπτώσεις και να επουλώσουμε τα τραύματα που προκάλεσαν στους πολίτες οι πολιτικές λιτότητας που αναγκαστήκαμε να διαχειριστούμε ως Κυβέρνηση.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν δύο φορές στο Κυβερνητικό σχήμα.

Αισθάνομαι υπερήφανη που συμπορεύτηκα με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ η οποία σε όλη την διαδρομή της κινήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον όλων  των πολιτών και παρέδωσε την πατρίδα μας σε ασυγκρίτως καλύτερη κατάσταση από εκείνη που την παρέλαβε.

Από σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος για την Ελλάδα και εύχομαι η νέα Κυβέρνηση να συνεχίσει την πετυχημένη διαδρομή της δικής μας Κυβέρνησης σε όφελος της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και  Κατερίνα Παπανάτσιου, αλλά και σε όλους τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο και ωραίο αγώνα που κάναμε.

Δεσμεύομαι ότι, όπως έκανα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, θα συνεχίσω να υπηρετώ με κάθε τρόπο την Μαγνησία και τους πολίτες της.

Μαρίνα Γ. Χρυσοβελώνη