ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφυγε ένας αγωνιστής μέχρι τέλους

Εφυγε ένας αγωνιστής, ένας γραμματέας αδελφός, ένας ανεκτίμητος φίλος… Τα μηνύματα στο Facebook για τον χαμό του Γιώργου Φώτη συγκινούν
Εφυγε ένας αγωνιστής μέχρι τέλους

Από τον Ταχυδρόμο

Οι άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά, που έστω συνεργάστηκαν για λίγο μαζί του, δεν έχουν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας αισθάνεται ότι έχει ραγίσει η καρδιά της. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της που ανάρτησε εξηγεί: «Αγαπημένε μου Γιώργο, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΔΕΛΦΕ, ΜΟΥ έφυγες νωρίς για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό…».

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου εύχεται «να είναι καλά εκεί ψηλά. Να μας θυμάσαι φίλε μου. Γιώργο, έφυγες όμως πολύ νωρίς και το κενό είναι μεγάλο, στην οικογένειά σου, στους φίλους σου, στους συναδέλφους σου, στην Περιφέρεια…».

Ο Αντώνης Πολίτης κάνει λόγο για έναν αγωνιστή μέχρι τέλους. «Καλό ταξίδι φίλε μας. Είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε και πορευτήκαμε μαζί γιατί δεν κατέβασες ποτέ τη σημαία μας…». Εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά του στη Λένα και στον Ντίνο και στις λατρεμένες του κόρες που με τόσο καμάρι μιλούσε γι’ αυτές.

Η Νατάσα Οικονόμου, που τον έζησε από κοντά και ως γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας και ως συνάδελφο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση επί Παπατόλια, επισημαίνει ότι ο Γιώργος Φώτης πίστευε και αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τέλος για το ΠΑΣΟΚ.

«Είχαμε κάποιες φορές έντονες διαφωνίες για επιλογές και χειρισμούς πολιτικών καταστάσεων. Ήξερε όμως να εκτιμά ανθρώπους και είχαμε κατακτήσει μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού. Ηταν άνθρωπος με αρχές και αξίες, που τις υπερασπιζόταν», σημειώνει.

Ο Δημήτρης Χορταριάς λέει πως «καμία Τετάρτη δεν θα είναι ίδια.. ή μάλλον όλες θα έχουν την αύρα σου, τις φωνές μας, τις διαφωνίες μας, τις αγάπες μας, τα δάκρυά μας».

Ο Μιχάλης Μεϊκόπουλος στον αποχαιρετιστήριο μήνυμά του εύχεται: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα φίλε και σύντροφε Γιώργο Φώτη. Θα λείψεις από την πόλη και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια».