ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ TAEKWON-DO I.T.F. Ωρίων Βελεστίνου - Διακρίσεις αθλητών σε αγώνες και εξετάσεις ζωνών

Α.Σ TAEKWON-DO I.T.F. Ωρίων Βελεστίνου - Διακρίσεις αθλητών σε αγώνες και εξετάσεις ζωνών

Για ακόμη μία φορά οι αθλητές του ΑΣ Ωρίων Βελεστίνου συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς Αγώνες  Β. Ελλάδος που διοργάνωσε ο Α.Σ Πολίχνης σε συνεργασία με την Αθλητική Oμοσπονδία Τaekwon-do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 31 Μαρτίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο»  στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν 831 αθλητές από 58 συλλόγους.  

Οι αθλητές του ΑΣ Ωρίων Taekwon-do ITF Βελεστίνου που διακρίθηκαν είναι:

Βασιλική Αθ. Χατζηθεοδώρου  Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων -55 κ,

Βασίλειος Στ. Καλόγηρος Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων -55 κ,

Μιχαήλ Π. Κακαζιάνης Μετάλλιο Εμπειρίας στην κατηγορία 2016-17,

Βασιλική Κ. Μαντζιάρη  Μετάλλιο Εμπειρίας στην κατηγορία 2014-15,

καθώς επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές Μιχαήλ Στ. Καλόγηρος, Σοφία Απ. Γιάτσιου, Ζωή Αθ. Μπελετσιώτη , Χαράλαμπος Γ. Κολιός οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο , κέρδισαν όμως  εμπειρία και γνώση.  

Οι Οκτώ αθλητές που συμμετείχαν, συνοδεύονταν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή  Master Γεώργιο Κ. Παπατόλια 7 Dan ITF καθώς και από γονείς και φίλους του αθλήματος.

Ο προπονητής και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Σ Ωρίων συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους , τονίζουν ότι σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή, συγχαίρουν τους γονείς τους που είναι κοντά στις προσπάθειες των αθλητών μας, καθώς και παροτρύνουν  τους άλλους αθλητές  να συμμετέχουν σε αγώνες για να κερδίζουν εμπειρία. 

Το Σάββατο 6 Απρίλιου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για τους αθλητές του Taekwon-do I.T.F του Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου με την συνεργασία της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Ελλάδος (ΑΟΤΕ).  Στις εξετάσεις παραβρέθηκαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής,  Διεθνείς  Εκπαιδευτές – Εξεταστές Masters Γεώργιος Παπατόλιας 7 Dan ITF και Ιωάννης Κοτούμπας 7 Dan ITF καθώς γονείς και φίλοι της κορεάτικης πολεμικής τέχνης- μαχητικό άθλημα.

Οι εξετάσεις διήρκησαν περίπου δυόμιση ώρες όπου οι αθλητές παρουσίασαν στην εξεταστική επιτροπή, την τεχνική τους κατάρτιση, τον δυναμισμό τους καθώς και την ψυχοσωματική τους πειθαρχία.Οι αθλητές που προβιβάσθηκαν στην επόμενη βαθμίδα είναι:   

9 Gup

Π. Τζαμπάζη, Α. Ντάφου, Ελ. Μπούζουκας,

8 Gup

 Θ. Αγγέλοβ,

7 Gup

Ν. Χρυσάφης, Οδ. Ρήγας, Β. Γιάτσιου, Μ. Κακαζιάνης, Αθ. Γιάτσιος, Σ. Μέρμηγκα, Β. Κίτσιος, Ι. Κουβάτα, Ε. Πάτα, Γλ. Πινιάρη, Κ. Μπέκα, Μ. Κουβάτα, Β. Μαντζιάρη, Αλ. Γιάτσιου, Αγγ. Μαγκλάρα, Χρ. Γκριζιώτης, Δ. Μαγκλάρα, Ε. Γεροβασίλη,

6 Gup

Κ. Συμπεθέρη, Σ. Σταμπούλογλου, Γ. Ντόντος,

5 Gup

Π. Ιωαννίδης, Ν. Σαββανάκης, Χ. Κολιός, Α. Αλεξανδρίδη, Ξ. Ντόντου, Ζ. Συμπεθέρη, Χρ. Σδρούλια, Δ. Ψαρρός,

4 Gup

Β. Χατζηθεοδώρου, Ζ. Μπελετσιώτη, Β. καλόγηρος, Αντ. Σδρούλιας , Φ. Μολακίδης, Αλκ. Τσούρικα,

3 Gup

Αν. Κουτστού,

2 Gup

Ηλ. Χρυσάφης, Σ. Γιάτσιου, Ι. Πουτσιάκας, Ελ. Γκριζιώτη, Δ. Κυριακίδης.

Ο προπονητής και η εξεταστική επιτροπή συγχαίρουν τους συμμετέχοντες  για την πολύ όμορφη εμφάνιση που είχαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και τους γονείς τους.

Δείτε φωτορεπορτάζ