ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξιοποιείται από τη Δημοτική Αρχή το κτίριο του πρώην Α.Τ. Καναλίων

Στην αξιοποίηση του κτιρίου που στεγαζόταν το Αστυνομικό τμήμα στα Κανάλια, θα προχωρήσει η Δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
Αξιοποιείται από τη Δημοτική Αρχή το κτίριο του πρώην Α.Τ. Καναλίων

 

Το συγκεκριμένο ακίνητο περιήλθε  στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου.

Στο συγκεκριμένο κτήριο στεγαζόταν το πρώην Αστυνομικό Τμήμα Καναλίων και μετά την "απορρόφησή του" από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, το ακίνητο παρέμενε ανενεργό.

Πρόθεση της  δημοτικής αρχής είναι να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο κτήριο προς όφελος των δημοτών και η όποια λειτουργία και χρήση του θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία.

"Το συγκεκριμένο ακίνητο παραχωρήθηκε στον Δήμο μας μετά από συντονισμένες ενέργειες  της Δημοτικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για ένα κτίριο που θα το αξιοποιήσουμε προς όφελος των κατοίκων και σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία θα αποφασίσουμε για την χρήση του", επισήμανε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας.