ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Aπάντηση σε ανώνυμα τηλεφωνήματα και ύβρεις

Aπάντηση σε ανώνυμα τηλεφωνήματα και ύβρεις

Eπειδή χθες βράδυ δεχθήκαμε τηλεφωνήματα σε πολύ έντονο υφος αλλά και ύβρεις προς το Μουσικό Βαγόνι και το πρόσωπό μας, διότι γράψαμε ότι στην ομάδα των Φίλων Νέων Αγίου Γεωργίου (Dream Team) αγωνίζονται παίκτες από το Βόλο (και κατά τη γνώμη μας καλά κάνουν και στη δική μας θα έρθουν και κάθε χρόνο να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι σε όλες τις ομάδες για να ανέβει το επίπεδο), ενημερώνουμε πως για οποιαδήποτε ένσταση ή προβληματισμό υπάρχει σε κάθε ανάρτηση, ακολουθεί ο δρόμος του διαλόγου και της δημοκρατίας.

Επίσης, είναι πάγια αρχή μας οτι όποιο σχόλιο στο Μουσικό Βαγόνι περιέχει υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται εφόσον εντοπίζεται έγκαιρα, κάτι που πράττουμε εδώ και χρόνια διότι τη σελίδα παρακολουθούν και  πιο νεαρά άτομα αλλα και δεν βοηθούν πουθενά στο δημόσιο διάλογο.

Τα τηλεφωνήματα χωρίς όνομα και σχόλια για φασισμό κλ.π. δεν μας αγγίζουν, ιδιαίτερα όταν αφορμή είναι ένα φιλικό τουρνουά μπάσκετ και από ένα σύλλογο και χωριό για το οποίο, όχι μόνο δεν έχουμε δείξει ποτέ καμία διάθεση υποτίμησης του έργου του, αλλά έχουμε προσπαθήσει να αναδείξουμε τις δράσεις του πολλές φορές και με χαρά στο παρελθόν. 

Ο Διευθυντής της σελίδας, Μουσικό Βαγόνι (mousikovagoni.gr),

Φοίβος Παπαγεωργίου