ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου στο Ναύπλιο

Μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Στεφανοβικείου στο Ναύπλιο (7-9 Μαρτίου).

Οι μαθητές από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκαν από τα οικοδομήματα με την τέλεια αρχιτεκτονική τους καθώς διέσχιζαν τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια της Παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Ανέβηκαν μέχρι το Παλαμήδι για να δουν από ψηλά και να θαυμάσουν ολόκληρη την πόλη και το Μπούρτζι. Επίσης, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ξεναγήσεις που έγιναν στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου και των Μυκηνών, αφού εντυπωσιάστηκαν από την ακουστική του θεάτρου και τις κυκλώπειες οχυρώσεις, αντίστοιχα.  Φυσικά δεν έλειψε και η βραδινή διασκέδαση και το καλό φαγητό.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την υπευθυνότητα, συνέπεια και την άψογη συμπεριφορά την οποία επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής εκδρομής.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους συνοδούς εκπαιδευτικούς κ. Ακριβούση Κων/να, κ. Τσιμητρά Ευαγ. και κ. Παπακυρίτση Βασ. οι οποίοι συνετέλεσαν ουσιαστικά στην υλοποίηση του απαιτητικού προγράμματος της εκπαιδευτικής εκδρομής.