ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον έγινε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ» παρουσία των μελών του Συλλόγου, φίλων και  γονέων στην τοπική καφετέρια «SQUARΕ» στο Στεφανοβίκειο.

Η εκδήλωση άρχισε με το χαιρετισμό του Προέδρου κ. Αθανάσιο Καραπλιάγγο με την παρουσίαση στόχων, προοπτικών και ευχών για τη νέα χρονιά. 

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Ρήγα Φεραίου έγινε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Σάββα Τσαλδάρη όπου και αναφέρθηκε στη στήριξη του συλλόγου από το Δήμο μας, ευχόμενος ένα δημιουργικό και αγωνιστικό νέο έτος. 

Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Στεφανοβικείου κος Μανώλης Ντάγγαλος έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στη βοήθεια του για την μετεγκατάσταση του Συλλόγου στο νέο Αθλητικό κέντρο Στεφανοβικείου ευχόμενος καλή πορεία για το Σύλλογό μας. 

Κατόπιν, πήρε το λόγο η προπονήτρια του Συλλόγου κα Μαρία Φιλιπόνη και αναφέρθηκε στην πρόοδο των αθλητών/τριών και στην επίτευξη στόχων για το αγωνιστικό πρόγραμμα 2024. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμο μας κος Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας η οποία ήταν προσφορά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου μας και πρώην αθλητή του Συλλόγου μας κο Αθανάσιο Βλάχο. Επίσης, προσφορά χρηματικού ποσού δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Σάββα Τσαλδάρη. 

Το φλουρί της πίτας και το δώρο αυτού, ένας αθλητικός σάκος, το κέρδισε ο αθλητής Ραφαήλ Θεοχαρόπουλος και το χρηματικό ποσό ο αθλητής Νικόλαος Κώστας. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων της ΕΛΟΚ και ζωνών στους αθλητές/τριες του Συλλόγου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που παρευρίσκονταν στη κοπή της πίτας εκτός από τον Πρόεδρο κο Αθανάσιο Καραπλιάγγο ήταν η Αντιπρόεδρος κα Μαρίνα Πρασσά, ο γραμματέας κος Νικόλαος Χονδροδίνης και το μέλος κος Βασίλειος Καρακυρίτσης ευχαρίστησαν τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου καθώς συγχάρηκαν τους γονείς των αθλητών/τριών για τις επιτυχίες τους και τους ευχαρίστησαν για τη συνεχή στήριξη τους σε κάθε εκδήλωση και διοργάνωση αγώνων. 

Τέλος, ευχαρίστησαν για τις λογιστικές υπηρεσίες τους, τους Οικονομολόγους κο Κωνσταντίνο Πλιάκα και κα Γεωργία Καραπλιάγγου διότι με τις ενέργειές τους ο Σύλλογος μας έκανε την αρχή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α). Συγκεκριμένα, από τα 116 σωματεία συνολικά από Μαγνησία και Σποράδες ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου έκανε την αρχή και ήταν ο πρώτος σε ανανέωση στοιχείων για το 2023.