ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μεγάλη αποδοχή στο πρόσωπο του Θανάση Λιούπη"

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Θανάση Λιούπη
"Μεγάλη αποδοχή στο πρόσωπο του Θανάση Λιούπη"

Όπως διαβάζουμε, τη λαϊκή αγορά και την πλατεία του Αλμυρού επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αθανάσιος Λιούπης, ενώ έπειτα βρέθηκε στην Ευξεινούπολη και το Κρόκιο.

Ο κ. Λιούπης μίλησε με τους κατοίκους και τους παραγωγούς του Αλμυρού και των υπόλοιπων περιοχών, τόσο για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, όσο και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή.

Η αποδοχή που είχε ο υποψήφιος Βουλευτής ήταν μεγάλη και όλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Επόμενη συνάντησή του ήταν στην Εφορία Βόλου, όπου μίλησε με τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Αποστολάκο και τους εργαζομένους, αλλά και στο Δασαρχείο Βόλου, με τη Δασάρχη κ.  Ελένη Δημητρακοπούλου να εκθέτει στον κ. Λιούπη  τα προβλήματα της υπηρεσίας με κυρίαρχο αυτό της υποστελέχωσης.

Στο Γηροκομείο Βόλου

Οι συναντήσεις του υποψηφίου Βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιου Λιούπη δεν σταμάτησαν και χθες, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου, όπου μίλησε με τη διοίκηση και το προσωπικό.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και τόνισε πως μία τόσο σημαντική δομή για την κοινωνία του Βόλου χρειάζεται στήριξη κι εκείνος από την πλευρά του θα βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους της προσφοράς.

Επίσκεψη σε Σούρπη και Αμαλιάπολη

Οι χθεσινές περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή Ν. Μαγνησίας ολοκληρώθηκαν με επίσκεψή του σε Σούρπη και Αμαλιάπολη. Νωρίτερα,  παρευρέθηκε και στον Εσπερινό για τη γιορτή του Αγίου Αθανασίου Αθωνίτη, που πραγματοποιήθηκε στο "Κτήμα Τσαγκάρη".

Ο κ. Λιούπης τόνισε πως η στήριξη της περιφέρειας, η τόνωσή της και η φυσικά η αναβαθμισή της είναι στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 21:30 το βράδυ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου.