ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αλέξανδρος Αναγνώστου

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Ν. Καπούλα
Στην Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ  Αλέξανδρος Αναγνώστου

Τα θερμά συγχαρητήρια της για την εκλογή στην Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Αθήνα, του βολιώτη Πολιτικού Μηχανικού Αλέξανδρου Αναγνώστου, εξέφρασε η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα. Όπως ανέφερε η κ. Καπούλα, «είναι μεγάλη τιμή για το περιφερειακό μας τμήμα να εκπροσωπείται στην Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή». 

Ο Αλέξανδρος Αναγνώστου, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βόλο όπου πήρε και το απολυτήριο λυκείου. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Nottingham (Universityof Nottingham) και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο UCL (University College London) με θέμα Αντισεισμικές Κατασκευές. Επιπλέον, κατέχει δίπλωμα Προπονητή Καλαθοσφαίρισης από την Γ.Γ.Α. 

Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός σε περιβαλλοντικά έργα και έργα υποδομής σε μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Από το 2016 είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ  με την παράταξη της ΔΚΜ εκπροσωπώντας το Περιφερειακό Τμήμα Νομού Μαγνησίας, και από το 2019 είναι συγχρόνως εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας.