ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κοπή Κουλούρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιωτών

Η Κοπή Κουλούρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιωτών

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Κερασιά στο κοινοτικό κατάστημα, η κοπή της κουλούρας για το 2024.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν πολλοί Κερασιώτες και φίλοι, μεταξύ αυτών και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας κ. Άννα - Μαρία Παπαδημητρίου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ κ. Απόστολος Καναβός, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Σάββας Τσαλδάρης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Κωνσταντίνος Γιάτσος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς κ. Γεώργιος Ζήσης, ο φωτογράφος και πολιτικός μηχανικός κ. Βαγγέλης Ξένος, καθώς και ο πατέρας Αθανάσιος Σκοπιανός, ο οποίος και ευλόγησε την κουλούρα.

Με περιεκτικό λόγο η πρόεδρος του συλλόγου μας, η  κ. Ελένη Παπαδημητροπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ από την πλευρά τους όλοι με σύντομη ομιλία χαιρέτησαν την εκδήλωση. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από την εγκάρδια διάθεση όλων, καθώς και από την παρουσίαση φωτογραφιών από την εργασία της Ελένης Βουραζέρη, που έγινε στο πλαίσιο του Συλλόγου μας και είχε θέμα την Κερασιώτικη κτηνοτροφία. Οφείλουμε τέλος να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολή και ο βουλευτής κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπως και η πρώην Υφυπουργός κ. Μαρίνα Χρυσβελώνη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για καλή υγεία, έτη πολλά και συνέχεια του δημιουργικού έργου του Συλλόγου μας.