ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάλκινο Μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Ρέβη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F.

Χάλκινο Μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Ρέβη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F.

Για ακόμη μία φορά οι αθλητές του Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Ε. Γκρόζος, Ραφαηλία Ν. Αρβανιτίδου, Κωνσταντίνος Β. Ρέβης και Κωνσταντίνος Τρ. Κανάρης μαζί με τον  προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής - Διεθνή Εκπαιδευτή Μaster Γεώργιο Κ. Παπατόλια 7 Dan I.T.F συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F που αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τaekwon-do I.T.F διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Τaekwon-do  Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) και διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 16-17-18 Φεβρουαρίου 2024, όπου συμμετείχαν 700 περίπου αθλητές  από όλη την Ελλάδα. 

Έπειτα από σκληρούς και δύσκολους αγώνες μιας και το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό, οι αθλητές μας κατάφεραν να φτάσουν στην  προημιτελική φάση των αγώνων, κερδίζοντας γνώση και εμπειρία, ενώ ο αθλητής Κωνσταντίνος-Μάριος Ρέβης έφτασε στην ημιτελική φάση όπου κατέκτησε Χάλκινο Μετάλλιο (3η Θέση) στην κατηγορία Εφήβων +70 κ.

Με την Τρίτη θέση – Χάλκινο Μετάλλιο που κατέκτησε μετά από τέσσερις αγώνες και σύμφωνα με την νομοθεσία περί πριμοδότησης αθλητών, δίνει στον αθλητή προσαύξηση  7% για την εισαγωγή του σε οποιαδήποτε σχολή που επιθυμεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και 20% για την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ.  (Η 1η Θέση δίνει 10% ,  2η Θέση 8% προσαύξηση για οποιαδήποτε σχολή και 20% για εισαγωγή  στο ΤΕΦΑΑ).

Το Δ.Σ του Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου καθώς και ο προπονητής συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους καθώς και ευχαριστούν τους γονείς και φίλους του αθλήματος που συνόδεψαν και συμπαραστάθηκαν στους αθλητές μας.