ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε Αερινό και Αλμυρό η Μ. Χρυσοβελώνη

Συνάντηση με κατοίκους στο Αερινό είχε χθες η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Σε Αερινό και Αλμυρό η Μ. Χρυσοβελώνη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συναντήθηκε σε καφετέρια της περιοχής με πολίτες όπου είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχή σε άριστο κλίμα.

Η κ. Χρυσοβελώνη ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι επί θητείας της ο Δήμος Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 5.823.500 € μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για έργα όπως; Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων, προμήθεια μηχανημάτων έργου και οχημάτων, εκσυγχρονισμό υποδομών ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος κ.α.

Για την περιοχή του Αερινού δόθηκε ποσό 2.400.000 € για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου και Αερινού και για αγωγούς μεταφοράς.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή του Αλμυρού συνομιλώντας με κατοίκους της πόλης και επισκέφτηκε υπηρεσίες και φορείς καθώς και τις περιοχές του Πηλίου, Μακρυράχη, Ανήλιο και Κισσό.