ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράδοση - Παλαβή Δελτίου Ατομικής Ψηφιακής Μελισσοκομικής Ταυτότητας

Παράδοση - Παλαβή Δελτίου Ατομικής Ψηφιακής Μελισσοκομικής Ταυτότητας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους ενεργούς μελισσοκόμους των οικείων Περιφερειακών Ενοτήτων που είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο ότι παρελήφθησαν και είναι διαθέσιμα προς παράδοση τα δελτία ατομικών ψηφιακών μελισσοκομικών ταυτοτήτων για 390 δικαιούχους, που είχαν προσκομίσει τα απαιτούμενα παραστατικά για την έκδοση μελισσοκομικής ταυτότητας μέχρι τις 31/08/2023.

Καλούνται οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι να προσέρχονται στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (εδρεύει στο κτήριο του  Διοικητηρίου των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων - Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως στο Βόλο)  κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 9:00 ως 13:00 για την παραλαβή των ατομικών ψηφιακών μελισσοκομικών ταυτοτήτων τους.

Η μελισσοκομική ταυτότητα παραδίδεται στον/την δικαιούχο μελισσοκόμο αυτοπροσώπως κατόπιν επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή στο άτομο που φέρει σχετική εξουσιοδότηση παραλαβής αντί αυτού (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από Κ.Ε.Π. ή με τη χρήση της ψηφιακής εφαρμογής «Έκδοση εξουσιοδότησης» της πλατφόρμας "Gov.gr".