ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Κ. Μαραβέγια στο Βελεστίνο

Με ομιλία στο Βελεστίνο ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία, απόψε, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Σήμερα η κεντρική ομιλία του Κ. Μαραβέγια στο Βελεστίνο

Όπως διαβάζουμε στη σχετική ενημέρωση, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, απ’ όπου ο κ. Μαραβέγιας θα καλέσει τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ενώσει τους Έλληνες και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. 

"Η Μαγνησία δεν μπορεί να αρκείται σε ψίχουλα"

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο εμπορικό κέντρο και τη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας, το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα μέτρα που θα λάβει η Ν.Δ. για την "ανάσταση" της μεσαίας τάξης, εμμένοντας κυρίως στο σχέδιο για μείωση φόρων και παράλληλη διατήρηση του αφορολόγητου, μείωση του ΕΝΦΙΑ, εγγύηση των συντάξεων και των επιδομάτων, μείωση των εισφορών και σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Όσο για τον κατώτατο μισθό, τόνισε ότι σε ορίζοντα τριετίας θ’ ανέλθει στα 730 ευρώ. "Το πρόγραμμά μας έχει στόχους άμεσους και μακροπροθέσμους αλλά αυτό που περισσότερο από όλα μετράει δεν είναι αυτό κάθε αυτό το πρόγραμμα, αλλά η βούληση που έχουμε να το υλοποιήσουμε", τόνισε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 7 Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει τη μεγάλη ανατροπή και η χώρα θα αποκτήσει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι επιθυμεί να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στη δημιουργία συνθηκών που θα παρέχουν εργασία, ανάπτυξη, πρόοδο, προοπτική και ελπίδα για όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας.

Όπως είπε, αρνείται να κατατάξει τον εαυτό του στη χορεία των πολιτικών που μιλάνε για χαμένες ευκαιρίες και να εκχωρήσει άλλη μια τετραετία της ζωής του στην καταμέτρηση πληγών και στην απαρίθμηση προβλημάτων. "Η Μαγνησία δεν μπορεί θα αρκείται σε ψίχουλα. Εάν οι πολίτες με επιλέξουν, δεσμεύομαι ότι θα απαιτεί και θα κερδίζει ολοκληρωμένες λύσεις για τα ζητήματα που τη βασανίζουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας.