ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φ. Χατζηδημητρίου: Ξεκάθαρο μήνυμα από μία ξεκάθαρη πολιτική φωνή

Του Φώτη Χατζηδημητρίου, υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Βόλο, χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου
Φ. Χατζηδημητρίου: Ξεκάθαρο μήνυμα από μία ξεκάθαρη πολιτική φωνή

Ο Βόλος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και περιέργεια. Είναι αλήθεια ότι πλέον μετράνε λέξεις και κινήσεις οι ψηφοφόροι, από τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και τους εκπροσώπους τους, πολιτικά στελέχη και υποψήφιους βουλευτές. Αυτό δεν μας τρομάζει.. αντιθέτως… αυτό επιθυμούμε. Η σύγκριση και έρευνα του προγράμματος, ύφους και ήθους του Κινήματος Αλλαγής είναι αυτό που μας αναδεικνύει έναντι των πολιτικών μας αντιπάλων.

Χθες, η ξεκάθαρη "πολιτική φωνή" της ενωτικής Φώφης Γεννηματά, απεύθυνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολίτες και συνοδοιπόρους του Κινήματος Αλλαγής. Ζήτησε ψήφο Λογικής. Ζήτησε δηλαδή να κρατήσουμε την προοδευτική μας ταυτότητα, ζήτησε ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, για ενίσχυση της πολιτικής σταθερότητας. Ζήτησε από τους πολίτες της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, να στηρίξουν το κόμμα που έχει αποδείξει ότι δίνει προτεραιότητα στο εθνικό συμφέρον και όχι στο κομματικό.

Την Κυριακή ψηφίζουμε "τη λογική", ψηφίζουμε "πολιτική σταθερότητα", ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής. Όχι άλλες περιπέτειες!