ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βράβευση του Γεωπόνου Στέργιου Καρακίτσου στην AGROTICA 2024

Βράβευση του Γεωπόνου Στέργιου Καρακίτσου στην AGROTICA 2024
Ο Στ. Καρακίτσος Στέργιος βραβεύτηκε ως καλύτερος συνεργάτης πωλήσεων από την εταιρεία Decargo παρουσία της γυναίκας του Ειρήνης Σερέτη και της κόρης του Αφροδίτης Καρακίτσου

Ο Γεωπόνος Καρακίτσος Στέργιος που διατηρεί κατάστημα γεωργικών εφοδίων στο Βελεστίνο βραβεύτηκε στο πλαίσιο της AGROTICA 2024.

Στη βράβευση παρευρέθησαν η κ. Άννα Αφροδίτη Καρακίτσου, Γεωπόνος-Αγροοικονομολόγος και η κ. Σερέτη Ειρήνη, Γεωπόνος.

Ο κ. Καρακίτσος Στέργιος βραβεύτηκε ως καλύτερος συνεργάτης πωλήσεων από την εταιρεία Decargo που παράγει λιπάσματα και βιοδιεγέρτες.

Ο κ. Καρακίτσος Στέργιος δήλωσε πως "μας τιμά ιδιαίτερα αυτή η βράβευση. Στη εταιρεία Καρακίτσος ΙΚΕ αποτελεί προτεραιότητα η ποιότητα των προϊόντων που προμηθεύουμε στους αγρότες μας. Ευχαριστούμε θερμά τους αγρότες για την προτίμησή στην εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια".

Λίπανση-Θρέψη:

Προτείνουμε νέες καλλιεργητικές τεχνικές και υψηλής ποιότητας προϊόντα που μεγιστοποιούν την ποιότητα της λίπανσης και συμβάλουν την αύξηση της παραγωγής.

Σειρά Ωmega fert της Decargo

Τα νέας γενιάς λιπάσματα Ωmega fert , μέσω της νανοτεχνολογίας NHET που ενσωματώνουν σε κάθε κόκκο αυξάνουν τη διαθεσιμότητά τους για τα φυτά, μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της λίπανσης και εξασφαλίζουν την παρατεταμένη θρεπτική επάρκεια της καλλιέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η νέα ΚΑΠ επιδοτεί τους παραγωγούς, μέσω των οικολογικών σχημάτων, για την αγορά νέας γενιάς λιπασμάτων φιλικών προς το περιβάλλον. Η σειρά Ωmega fert είναι λίπασμα με βιοδιεγέρτη  και ενισχύεται με 3ευρώ/ στρ.

Στο κατάστημά μας υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία λιπασμάτων ,

Για τα σιτηρά προτείνουμε το λίπασμα Ωmega 26N  26-0-0 (+29% Θείο) Η ιδανική αναλογία (3:1) μεταξύ Αμμωνιακής (ΝΗ4) και Νιτρική (ΝΟ3) μορφής εξασφαλίζει την ομαλή θρέψη των φυτών και με τις δύο μορφές του Αζώτου. Η παρουσία του Θείου, αυξάνει την απορρόφηση και την αξιοποίηση του Αζώτου.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία προτείνοντας νέες καλλιεργητικές τεχνικές και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της λίπανσης και συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής.