ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περπάτημα στον Άγιο Ονούφριο με τον Σύλλογο Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον

Περπάτημα στον Άγιο Ονούφριο με τον Σύλλογο Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον

Αγαπητές μας συμπολίτισσες και αγαπητοί μας συμπολίτες,

Ο Σύλλογος Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Φλεβάρη σε μια όμορφη βόλτα ανταμώματος.

Θα συναντηθούμε στις Αηδονοφωλιές (Τέρμα λεωφορίων) στις 11:00 για να ακολουθήσουμε ένα όμορφο μονοπάτι στον Αγ. Ονούφριο με τη βοήθεια οδηγού-μέλους μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ιδίοις όμασι τι έχει συμβεί με τα δέντρα που κόπηκαν και αν πράγματι είναι αυτά που εμποδίζουν τη ροή του νερού και πρέπει να κοπούν κι αυτά που έμειναν. 

Στόχος είναι να επαναλάβουμε την επιτυχημένη δράση της προηγούμενης Κυριακής, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για μία καλύτερη πόλη, για ένα καλύτερο περιβάλλον. Η σειρά αυτών των περιπάτων είναι να αποτελέσουν την αφορμή να αγαπήσουμε περισσότερο τον τόπο μας. Και αν τοναγαπήσουμε περισσότερο, θα τον φροντίσουμε και θα τον νοιαστούμε και περισσότερο. Πάρτε τηνπαρέα σας, ίσως και μια χρησιμοποιημένη σακούλα και γάντια για να μαζεύουμε και σκουπίδια, όσο θα περπατάμε και ελάτε να περάσουμε μια ώρα ευχάριστα και χαλαρά.
Μπορεί να ακολουθήσει πικ νικ γι`αυτό φέρτε τα καλούδια σας. Ο Σύλλογος θα προσφέρει τσιπουράκι.

Σας περιμένουμε όσους/ες μας τιμήσατε με την παρουσία σας την προηγούμενη Κυριακή, αλλά και όσοι/ες δεν μπόρεσαν τότε να έρθουν, αλλά ήθελαν. 

Με τιμή,

Το ΔΣ του Συλλόγου

Σύλλογος Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον

email: politesmagnisias@gmail.com

Facebook: δημόσια ομάδα Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον